top of page
Parallel Lines

Cateringavdelingen.

I cateringavdelingen er det jentene som ruler. Med "koltjomfru" Lise i spissen, klarer disse jentene å trylle frem de lekreste kreasjoner.


koltbord, spekebord, lunsjbord, snitter, baguetter,lapskausgryter og gryteretter legges opp og putrer i grytene hele dagen. Her kan vi friste med en masse godsaker til alt fra barnedåp, bryllup og konfirmasjon til minnesamvær. Er det en fødselsdag som skal feires eller bare en god gammeldags fest med gode venner, er det bare å gi oss beskjed, så ordner vi med maten.

Ønsker dere en skikkelig grillfest med eller uten kokk eller serveringshjelp, kan vi bistå med alt fra helgrilling til pølser og ferdigmarinerte kjøttstykker.

Baguetter.

Her ses et lite utvalg av våre baguetter. I baguettedisken i butikken vil du finne et langt større utvalg. Alle baguetter blir smurt daglig. Vi har som regel kun en eller to av hver sort liggende i disken, og smører heller fortløpende. Slik er du sikret ferske nysmurte baguetter hvær dag.


Nb: Skal du ha flere baguetter, kan det være greit å ringe oss på forhånd, så smører vi dem ferdig til du kommer. Så slipper du å vente.

Tlf: 35981419.

Her ser vi en baguette med skaldyrblanding og majones.

 

 

Kun kr: 79,- pr. stk.

Her ser vi en baguette med reker og majones.

 

 

Kun kr: 79,- pr. stk.

Her ser vi en baguette med roastbeef, remulade rå løk.

 

 

Kun kr: 79,- pr. stk.

Dette er bare et lite utvalg av baguetter du finner i disken i forretningen. Her vil du til enhvær tid finne 12 - 13 forskjellige varianter. Litt å velge i til lunsjen med andre ord.

Snitter.

Snitter er anvendelig tilmange anledninger. Alt fra barnedåp, enkle sammenkomster med familie og venner til minnesamvær.


Våre standard snitter består av følgende typer: Karbonade med løk, svinestek med surkål, roastbeef med remulade og løk, røkt laks med eggerøre, reker med majones og sitron.

Minimum bestillingsantall: 10 stk.

 

 

Pris pr. snitte: Kun kr: 34,-. *

 

 

* Pris forutsetter blandet brett. Ved spesiell utvelgelse. + kr: 5,- pr stk. Glutenfrie. Kr 44,-.

Snitte med røkt laks og eggerøre.

Snitte med svinestek og surkål.

Snitte med roastbeef, remulade og løk.

Snitte med rekerog majones.

Koltbord.

Vårt standard koltbord er ypperlig til de aller fleste anledninger. enten det dreier seg om en fødselsdag, konfirmasjon, eller rett og slett ett hyggelig lag med venner eller familie er dette en sikker vinner. Bordet er pyntet og inneholder alt du trenger for både å mette og imponere dine gjester. (Selvsagt sier du at du har laget det selv.) Sett frem asjetter, bestikk og glass. Finn frem noe godt å drikke, og alt er klart for en flott fest.


Vårt standard koltbord består av følgende: Karbonader med løk, kylling, eggerøre og røkt laks, reker og andre skalldyr, roastbeef og løk, svinestek med surkål, kokt ørret, paté, kabaré, sursild, tomatsild, italiensk salat, rekesalat, potetsalat. I tillegg finnes masser av grønt, majones, remulade, brød og smør.

Minimum bestillingsantall: 10 pers.


Pris pr. pers: Kun kr: 239,-.

Lunsjbord.

Vårt standard lunsjbord består av alt som trngs for å arrangere en felles lunsj, brunsj eller lignende. Her finner du litt mer dagligdags pålegg, samt at det er litt enklere lagt opp og pyntet.Likevel er det delikat og pent, med masser av godt pålegg.


passer ypperlig til overtidsmat eller ved besøk hos bedrifter. eller kanskje bare når en vennegjeng møtes ved jevne mellomrom.


Vårt standard lunsjbord består av følgende: Kragerøskinke, Hamburger-

rygg, salami, grov leverpostei, sursild, tomatsild, ost, syltetøy, eggerøre, italiensk salat. I tillegg finner du grønt, majones, brød og smør.

Minimum bestillingsantall: 8 pers.


Pris pr. pers: Kun kr: 209,-.

Spekebord.

Enten det er en god varm sommerdag, elleren iskald vinterdag med fyr på peisen. Det er neimen ikke mye som slår den urnorske spekemattradisjonen. Godt smaker det, flott er det å se på, og jammen gjør det nytten sin som saltkilde i varmen, eller som varmegivende kald mat i vinterkulda.


Vårt standard spekebord blir oppsatt i gammeldagse tretrau, og består av følgende: Westfallerskinke, fenalår, dyrekjøtt, fårepølse, stabburpølse, salami, mårpølse, potetsalat, eggerøre, rømme, majones, fruktfat, flatbrød, brød, smør og annet tilbehør.

Minimum bestillingsantall: 8 pers.


Pris pr. pers: Kun kr: 209,-.

Varmmat.

Vi leverer varmmat til de fleste anledninger. Alt fra bryllup, konfirmasjon, barnedåp, fødselsdager o.l. Vi lager det meste av spesielt god gammeldags norsk mat. Vi har både dyktige egne folk, og også en del kontakter med andre dyktige fagfolk som bistår oss i forskjellige situasjoner. Her har vi alt fra gode gamle stuerter til kokker å ty til.Når det gjelder god gammeldags norsk tradisjonsmat klarer vi det meste


Noen priseksempler: ( Prisene er ikke fastsatt ennå )

Ertesuppe.                            Pris. pr. pers: Kr: 000,-.


Erter, kjøtt og flesk.

Tilbehør. Suppe,

kokte poteter, kålrabistappe.    Pris. pr. pers: Kr: 000,-.

Fårikål.

Tilbehør. Kokte poteter.           Pris. pr. pers: Kr: 000,-.


Lammefrikasé.

Tilbehør: Kokte poteter.           Pris. pr. pers: Kr: 000,-.

Fersk kjøttsuppe.                    Pris. pr. pers: Kr: 000,-.

Fersk kjøttsuppe.

Tilbehør: kokte poteter

løksaus.                                Pris. pr. pers: Kr: 000,-.

Oksestek.

Tilbehør: Kokte poteter,

kokte grønnsaker, brun saus.     Pris. pr. pers: Kr: 000,-.

Kalvestek.

Tilbehør: Kokte poteter,

kokte grønnsaker, brun saus.     Pris. pr. pers: Kr: 000,-.

bottom of page