top of page

Grilling & andre arrangementer.

Kragerø er som de fleste vet, sommerbyen fremfor noen i Norge. Sommer og sol er også ensbetydende med bading ig grilling. Hos Brubakken har vi fem store griller som dem på bildet som bare venter på deres grillarrange-menter. Grillene er laget for både helgrilling og med rister for grilling av kjøttstykker og lignede.

"Her ser vi helgrilling av et lam og en gris. Bildene er tatt

ved et bryllup i Skien, sommeren 2009.

Hvem, hva og hvordan?

Dette ser avansert ut, tenker de fleste når de ser slike bilder som over. Dette kan vel ikke jeg klare?


sannheten er at, jo da, det kan du! Når vi har gjort det vi skal på forhånd, kan absolutt alle klare å grille et helt lam, eller en hel smågris. Vi har utallige tilbakemeldinger om at dette var ingen problem i det hele tatt. Selv om skepsisen på forhånd var ganske stor, gav det en god følelse av mestring i ettertid. Mange av disse menneskene gjør dette til en årlig happening.


Når du bestiller et helt lam, eller en smågris av oss, skal alt som kan være klargjort og tilrettelagt på forhånd være gjort hos oss.


Bestiller du et lam, stimkoker vi det til ca +55 grader. Vi fester det opp på grillspydet, og vi bringer det dit du vil ha det gratis. ( I bil til brygge eller sted innenfor Kragerø sentrum og til Sannidal som det lengste ) Utover denne distansen blir vi enige om en sum for transport, eller dere henter selv. Om dere ønsker det lager vi en passende marinade til påsmøring mens dere griller.


Ønsker dere å grille en hel smågris gjør vi her akkurat det samme, samt at vi ruter den ferdig i svoren. Også til grisen kan vi lage en nydelig marinade til påsmøring.


Ønsker dere tilbehør som potetsalat, grønn salat, gresk salat eller lignende legger dere frem deres ønsker, og vi blir sammen enige om det meste.  

bottom of page