top of page

Nyheter.

13.05.2011. Da er fire nyheter på plass i pølsedisken. Skjærgårdsgrill, Svabergwiener, Telemarkspylsa og Pepperonigrill :-)


01.04.2011. Nå kan du også følge oss på facebook. Trykk deg tilbake til linken "hjem", og trykk på "liker" tasten, så er vi venner :-)


24.03.2011. Grisen på farmen skal slaktes, og Steinar Brubakken er kalt til gårds for å utføre jobben.

24.03.2011. Deltakerne på "farmen", på tv2 har klart ukesoppdraget og har tjent 20 kroner. Nå skal det bestilles slakter, for å slakte en gris på Storøy. Steinar Brubakken tar oppdraget for hele 11 kroner.

18.03.2011.

Nå vil du kunne se oss på realityserien "farmen" på Tv2. Sendes hver Mandag, Torsdag og Lørdag.


Serien går ut på at 14 deltakere lever sammen på gården Storøy, som ligger i innsjøen Toke i Bamble kommune. Her får de ulike ukesoppdrag som skal utføres på samme måte som man gjorde det for 100 år siden. Etterhvert vil en etter en bli stemt ut, slik at det til slutt står igjen en vinner.

Du vil kunne se oss på det ukentlige markedet og etterhvert i flere andre sammenhenger. Det morsomme er at vi her har tatt med oss vår egen kjøttvogn som ble benyttet av vår grunnlegger, Olav Brubakken da han startet forretningen i 1920. I tillegg har vi med oss hans gamle loddvekt, og mye annet gammelt slakterutstyr.


For oss er dette en kjempefin historisk dokumentasjon av vårt firma.


13.04.2010.

Vi arbeider for tiden med et samarbeid med Mat fra Telemark og Norske spesialgrossister. Dette ser ut til å kunne bli et spennende samarbeid, hvor vi kan få til en skikkelig distribusjonsordning. Noe som igjen vil bety en spredning av våre produkter. NSG kjører i Telemark og Vestfold. Vi kommer tilbake med mer oppdaterte nyheter om dette etterhvert.


13.04.2010. Nå kan dere finne våre varer i to nye forretninger.

Hovedvekten ligger på pølsevarer i begge forretningene. De to nye forretningene er:


Meny Rising i Luksefjellveien i Skien.

Spar Langesund.21.01.2010. Nå kan dere finne våre varer i to nye forretninger. Hovedvekten ligger på pølsevarer i begge forretningene. De to nye forretningene er:


Fromageriet i Valkyriengaten i Oslo.

Meny Flåtten i Porsgrunn.17.11.2009. Vi har utvidet vårt utvalg på spekemat.


Nå produserer vi små salamikubber, fårepølser, stabburpølser og morrpølser selv. Kom innom for en smak.


17.11.2009. Juleproduktene er på plass.


Julesylta, pinnekjøttet og de fleste andre juleproduktene er nå på plass i forretningen.

bottom of page